söndag 5 augusti 2007

Tidningsannons i DD

Hej,

Tänkte börja med att skriva att igår var vi med i DD med våran bröllopsannons (dvs. Lördagens nummer).

Igår kväll var vi på Peter och Åsas gemensamma kalas. Peter hade inflyttningsfest/försenad födelsedagsfest och Åsa hade försenad födelsedsedagsfest. Hemma hos Peter såg det jättefint ut efter renoveringen av huset. Superfrächt i Peters stil!!!! Passade honom jättebra!!!! Eftermiddagen/kvällen började med grillkalas i trädgården, grillspett och potatisgratäng med sallad stod på menyn. Efter grillandet så var det dags för Peter och Åsa att öppna sina presenter. Peter fick av oss en ljusstake på fot i glas och en fickplunta med en älg i varningstriangel på. Åsa fick ett halsband av ametister som passade henne jättebra. Efter presentöppningen gick vi en tipspromenad som Peter hade tillverkat frågorna till, vi blev meddelade om att facit skulle tillverkas i efterhand (?). Det visade sig sedan att frågorna vars alternativ bestod av kvällens gäster och värdarnas namn skulle följas upp av olika tävlingsmoment och på så vis avgöra vilket av alternativen som var rätt. Några av tävlingarna var att; stå på ett ben längst, bygga ett torn av sockerbitar (högst vann), bygga pussel (först klar vinner) etc. Efter dessa aktiviteter var det dags för tårtätande följt av Gitarr Hero på Playstation2. Vid tolvtiden blev jag och Max samt Elin upphämtade av min bror Robert och hans tjej Lina.

Idag har vi mest vilat upp oss men imorgon ska vi bland annat åka ut till mamma och pappa vid husvagnscampingen på Sunnanö och grilla, åka båt och kanske till och med bada lite grann. Mer om det en annan gång.

1 kommentar:

Nelzon sa...

Talliho!
Sitter på jobbet och det är inte en enda människa på kö! Syns i eftermiddag! Jag har förresten klippt ut annonsen, den ligger i plånkan =)