torsdag 8 november 2007

Max första tatuering.....

Hej,

I onsdags förra veckan (v.44 alltså) var det dags för Max att komma hem för höstlov i Borlänge. Jag hämtade Max från tåget vid tolv tiden och sedan bar det av till Par i hjärter. Det var dags för Max första tatuering (kanske en lämplig uppföljare till Max nalle med flera?)....hursomhelst så kom vi i alla fall till Par i hjärter där Sari väntade på oss och höll precis på med att förbereda inför själva tatuerandet. Efter en smörgås och lite kaffe var det dags för Max att följa med in i Sari´s lilla bås (jag satt givetvis med hela tiden som stöd). Till en början så blev Max att må lite illa men det gick över efter ett tag och sedan gick det bra över förväntan med allting. Max var superduktig som orkade sitta så länge och Sari gjorde ett superbra jobb med tatuerandet och resultatet blev jättesnyggt. Vi var på Par i hjärter mellan tolv och halvsju sjutiden och i effektiv tatueringstid så tog det nog ungefär fem timmar (minst). Själv så satt jag mest och pratade med Sari och Max och läste tatueringstidningar och hämtade även lite smörgåsar åt Sari och Max. Efter Par i hjärter var vi till American Take Away och hämtade pizza och när vi kom hem tittade vi på ett avsnitt av Förhäxad och käkade god pizza.

Nu blir det mest spännande att se när Max gör sin nästa tatuering........han kan själv intyga att han redan tänkt tanken om olika motiv och vad som skulle kunna tatueras en vacker dag. Det är bara att gratulera älskling.......you are a progressing tattoo addict now!!!!

Bilder (observera att bilderna är ifrån slut tampen på tatueringen så vid det här laget är Max bra mör och trött).
Texten lyder; "Don´t roll the dice if you can´t pay the price" och syftar till Max stora intresse för att spela diverse spel (ej poker eller dylikt).

4 kommentarer:

Linda sa...

*Dregglar* =P

Snyggt med tatueringar.....very sexy älsklingen!!! =P =)

Anonym sa...

Wow! Modigt att välja den som första tatuering! Men ska det va så ska det så varför mesa med nåt litet ankare på nåt undanskymt ställe? nu är ju tattoos inte min grej men rent artistiskt är denna ju hur snygg som helst! Nu får lilla frun ligga i för att hålla täten i tatueringsligan :)//Ann.

Nelzon sa...

Den är verkligen skitsnygg! Shit alltså! Hihi, Linda blir lite "på bra humör" när hon ser den =)

Becks sa...

WOW. djärvt motiv att ha som en första tauering! ska det göras så ska det göras ordentligt!

jag jobbar lite på bilderna du ville se... :)