söndag 12 oktober 2008

Bröllopshelg på Storsätra fjällhotell

Hej,

Nu i helgen gick resan ner till Idre och Storsätra som ligger i närheten av Grövelsjön. Vi hade blivit inbjudna att spendera helgen på Storsätra fjällhotell och bevittna Max syster Ann-Sofie´s bröllop.

Vi begav oss hemifrån på fredag förmiddag och anlände vid Storsätra fjällhotell vid tretiden på eftermiddagen. Max passade på att ta sig en tupplur och jag gick ut på promenad med Max mamma Ann-Charlotte. Klockan åtta på kvällen så åt vi en fantastiskt god fisk och vilt buffé som bestod av allehanda godsaker!

På lördagen gick vi upp vid halv nio till hotellet för att äta frukost. Efter en lång och härlig frukost så hade vi bokat in oss tillsammans med Max mamma att bada i badtunnan på hotellets relaxavdelning! Det var jättemysigt att bada i den uppvärmda badtunnan som ligger precis bredvid forsen som rinner utanför hotellet! Efter badet så gjorde vi oss iordning för att sedan ta en snabbtur utomlands....till Norge alltså! Vi fotograferade en hel del fina fjälltoppar, naturen som vi sett nu i helgen är så fantastiskt fin, känner mig hemma bland fjälltopparna och lugnet dom utstrålar! Klockan tre så var det tillslut dags för bröllopet! Vigseln hölls i Storsäterns kapell som är ett fint kapell med många fina och stora fönster så att man ser den vackra naturen utanför. Efter vigseln så var tid för mingel och roliga bildspel med brudparet i fokus. Klockan sju var vi inbjudna till hotellet på bröllopsmiddag, tre rätter med efterföljande kaffé och bröllopstårta! Även idag var maten oerhört god! Kvällen följdes av brudvals och mingel innan det var dags för oss att säga tack och godnatt för oss för den kvällen.

På söndagen åt vi frukost, (jag köpte en fin mössa) och packade innan vi åkte vidare till Idre för att titta förbi en stund hos paret Näslund (Ann-Sofie och Åke), innan det var dags för oss att bege oss hemåt. På hemvägen precis som på ditvägen så fotograferade vi en hel del renar! Vi fick även se en älg men den ville inte bli fotograferad! Nu kommer en hel del bilder från helgens äventyr och bröllop!
Jag och Max vill tacka Ann-Sofie och Åke för en jättefin och trevlig helg samt önska er all lycka och kärlek!!! <3





2 kommentarer:

Anonym sa...

Vacker natur, snygga bröllopskläder du hade! och en söt mössa.
Själv sitter jag på ett hotell i Ängelholm där jag ska på utbildning i fyra dagar. Dagarna blir nog tuffa men just nu känns det som en liten minisemester =)

Ha det bra!

Nelzon sa...

Åh, åh, åh..så vacker det är uppe i Idre. Mössan passar verkligen dig, jättefin! Ni verkar ha haft det mysigt! Ha de bra så hörs vi gumman! Kram