torsdag 13 mars 2008

Nu är det inte långt kvar....

Hej,

Igår så fick jag hjälp av Dennis och Peter med att bära och skjutsa spegelskänken till Auktionskammaren i Borlänge. Det kändes lite konstigt att helt plötsligt lämna en möbel man haft ganska länge, det känns nästan som att man sviker möbeln på något konstigt vis och att man säger att man inte tycker om den längre. Fånigt kanske ni som läser detta tycker men så kändes det iaf, men nu när det är gjort så kan vi bara hoppas på ett bra bud på den på auktionen under påsken.

Imorgon är det äntligen fredag! Under dagen så kommer mamma att komma hem till mig och vi ska packa ner köket och lite andra resterande saker innan vi på eftermiddagen åker och hämtar lastbilen vi har hyrt i Falun. När vi hämtat upp lastbilen i Falun bär det av mot Borlänge och det är då dags att packa in allting i lastbilen (nästan allt iaf). Hoppas att allt får plats bara! Natten till lördagen kommer det alltså att vara bra tomt i lägenheten och jag kommer att sova på en luftmadrass eller likanande för att hålla katterna sällskap under natten. På lördagen ska jag upp riktigt tidigt och åka till mina föräldrar och äta frukost, sen ska jag hämta upp Emma och Mattias i Medväga och skjutsa dom till lastbilen så att dom kommer iväg. När det är gjort hämtar jag upp mina föräldrar och vi åker till lägenheten där vi möter upp Max pappa. Vi packar in sakerna som är undanlagda (av olika skäl) in i bilarna samt tömmer och plockar ihop kattlådor och matskålar. Soporna ska med ut och vi packar in katterna i sina transportburar och sedan bär det iväg norrut mot Östersund!

2 kommentarer:

Nelzon sa...

Oboy alltså! Sitter och pustar ut efter utflyttning från er gamla lägenhet. Måste vara skönt att känna att ni äntligen kört igång med flytten! Puss!

Anonym sa...

Vad roligt för er att det är på väg med allt nu! Hoppas allt går bra och att kissekatterna inte blir för griniga på vägen! Kram Kram / Sara